WeAreSailing

Font Size

Profile

Customize

Dagboeken

dinsdag, 25 juni 2013 21:35

Afgekoeld

Zandvoort, Nederland

We laten het warme La Paz achter ons voor een kort verblijf in NL. Terwijl we in Zandvoort zitten te koukleumen trekt de orkaan Cosme langs de Mexicaanse Pacific kust. Gelukkig op geruime afstand van de ligplaats van Luna Azul. La Paz kan wel rekenen op regen. Ik geloof niet dat men dat daar erg vindt. Zelfs een cactus heeft soms water nodig.

Dagboeken (Niet in Beeld)_6 Dagboeken (Niet in Beeld)_4 Dagboeken (Niet in Beeld)_5

We maken van de gelegenheid gebruik om onze Pacific reis goed voor te bereiden. In Amsterdam bij de Nautische winkel Datema halen we bestelde zeekaarten op. Deze kaarten dienen als back-up. Het zou namelijk kunnen voorkomen dat de navigatieapparatuur het begeeft. Daarnaast zijn er nog tal van andere zaken die aandacht verdienen zoals reisvaccinaties, paspoorten en de aanpassing van de reisapotheek.

In NL kun je veel in korte tijd regelen. Zodoende blijft er nog tijd over om familie en vrienden te bezoeken. De tropische hitte in ons lijf is inmiddels spoorloos. We zijn behoorlijk afgekoeld. Gelukkig vertrekken we morgen naar Barcelona vanwege aangename familieverplichtingen.

Dagboeken (Niet in Beeld)_1 Dagboeken (Niet in Beeld)_2 Dagboeken (Niet in Beeld)_3

 

U bevindt zich hier: Start Dagboeken Afgekoeld