WeAreSailing

Font Size

Profile

Customize

Dagboeken

donderdag, 23 januari 2014 04:15

Vakantie Voorbij

La Paz, Baja California, Mexico

De zonnige ‘wintervakantie’ is voorbij. Bijna drie maanden trokken we met familie en vrienden door de woestijn van Baja, genoten we van La Paz en de dagelijkse zonsondergang. Het wisselende gezelschap (ze kwamen niet allemaal tegelijk) namen we natuurlijk mee op Luna Azul. Ik denk dat ze de Zee van Cortes wel kan dromen. Het waren mooie dagen die bovendien gevuld werden met onder andere belegen kaas, Snelle Jelle, drop, cadeaus uit New York, Nederlandse tijdschriften en nasikruiden.

La Paz, Baja California, Mexico 2013_123 La Paz, Baja California, Mexico 2013_124 La Paz, Baja California, Mexico 2013_126

Nu is iedereen terug in eigen land of reist verder door Mexico en zetten we weer kortstondig voet aan wal. Het is tijd om over te gaan tot de orde van de dag. Er staat aardig wat op ons programma. Het huurcontract van La Casa loopt af. Dat is dus inpakken, opruimen en verhuizen.

Twee gaspitten van het fornuis in de kombuis hebben het begeven. De koelkast heeft er ook geen zin meer in. Bert probeert alles op te lossen voordat hij voor zijn werk naar NL vertrekt. Aan mij de schone taak om vol schip te maken. Ik ga voor zes maanden eten shoppen. En opbergen natuurlijk. Dat lijkt me geen probleem. Mijn capitano heeft een functionele kelder gecreëerd.  

La Paz, Baja California, Mexico 2013_125 La Paz, Baja California, Mexico 2013_128 La Paz, Baja California, Mexico 2013_127

U bevindt zich hier: Start Dagboeken Vakantie Voorbij