WeAreSailing

Font Size

Profile

Customize

Dagboeken

zondag, 08 september 2013 17:30

Top Bimini

La Paz, Baja California, Mexico

De felbegeerde bimini is top geworden! De bimini moet ons beschermen tegen de brandende zon. Om het comfort optimaal te gebruiken kun je aan de bimini zijflappen bevestigen. Het ‘dak’ biedt bovendien plaats aan vier zonnepanelen die ieder 140 watt leveren. Als de zon schijnt vullen ze de hele dag de accu’s. We hebben trouwens ook nog twee kleine exemplaren in gebruik. Ze zijn ieder goed voor 65 watt.

Als de zon niet schijnt en de regen met bakken uit de hemel valt, kunnen we via de bimini water opvangen. In iedere hoek zit een aansluitpunt voor een slang die rechtstreeks water in de tanks afvoert. Kortom onze nieuwe trots in multifunctioneel. Zou het bijna vergeten te melden. De bimini heeft natuurlijk een raam zodat we de zeilvoering niet uit het oog verliezen.

Verder is er nog meer goed nieuws. De tropische storm met de lieftallige naam Lorena is La Paz voorbij gevlogen. L heeft alleen voor regen gezorgd. Hopelijk denkt het resterende alfabet er zo ook over. We moeten er niet aan denken dat de R (van Rafael) en de S (van …..) onze bestemming kiezen.

Dagboeken (Niet in Beeld)_3 Dagboeken (Niet in Beeld)_4 Dagboeken (Niet in Beeld)_5

Dagboeken (Niet in Beeld)_2 Dagboeken (Niet in Beeld)_1

Meer in deze categorie: « Dampende Aarde Gevaarlijk Stel »
U bevindt zich hier: Start Dagboeken Top Bimini