WeAreSailing

Font Size

Profile

Customize

Dagboeken

woensdag, 17 juli 2013 20:30

Snelle Jelle

La Paz, Baja California, Mexico

De maand in NL, waarin we ook nog een bliksembezoek aan Barcelona brengen, is omgevlogen. We genieten van een weerzien met familie en vrienden en al het andere goeds dat NL te bieden heeft: het vernieuwde Rijksmuseum, het filmmuseum Eye, de jurk van Maxima in de Nieuwe Kerk, een terrasje in Amsterdam, Zandvoort, verse asperges, haring, drop, oude kaas en de regen. Ik zal in deze opsomming zeker nog iets vergeten zijn.

Omdat we definitief besloten hebben om, na het orkaanseizoen, ons op te maken voor het vertrek naar de Pacific staan bootinkopen hoog op onze prioriteitenlijst. Het gaat dan voornamelijk om benodigdheden die in Mexico niet verkrijgbaar zijn. Een voorbeeld zijn de batterijen voor de Epirb (een noodbaken). Ze moeten vervangen worden en het apparaat dient getest te worden. Dat kan alleen op een dag in het noorden als we eigenlijk in het zuiden willen zijn. Een lastige keuze.

Op de valreep worden we geïnterviewd voor een magazine. Daarover later meer. Daarna doen we direct de laatste inkopen. Zo slaan we aardig wat verpakkingen Snelle Jelle in als herinnering aan ons flitsend bezoek aan Nederland.

Gelukkig heeft Snelle Jelle de reis naar La Paz overleefd. Net zoals de rest in onze bagage!

Dagboeken (Niet in Beeld)_1 Dagboeken (Niet in Beeld)_2 Dagboeken (Niet in Beeld)_3

Dagboeken (Niet in Beeld)_4 Dagboeken (Niet in Beeld)_5 Dagboeken (Niet in Beeld)_6

Dagboeken (Niet in Beeld)_7 Dagboeken (Niet in Beeld)_8 Dagboeken (Niet in Beeld)_1

 

 

 

Meer in deze categorie: « Afgekoeld OverZomeren in IJsland »
U bevindt zich hier: Start Dagboeken Snelle Jelle