WeAreSailing

Font Size

Profile

Customize

Dagboeken

dinsdag, 29 januari 2013 04:44

La Prueba

La Paz, Baja California, Mexico

Het witte huis met dat lange balkon is ons nieuwe woonadres geworden! Een bijzonder huis in een gewone straat in het oude centrum van La Paz, vlakbij de kathedraal, het centrale plein en de boulevard.  

La Paz, Baja California, Mexico 2012_1 La Paz, Baja California, Mexico 2012_2 La Paz, Baja California, Mexico 2012_3

We blijven een jaar in La Paz om te kijken hoe het ons bevalt om in Mexico te wonen en te leven. Het is een test: La Prueba. Onafhankelijk van de proefresultaten zeilen we volgend jaar, omstreeks deze tijd, weer verder. De route is nog onbekend. Wordt het Australië of Alaska? Als het leven in Mexico ons bevalt, komen we na deze zeilreizen terug in Mexico: onze nieuwe thuishaven. Mocht dat niet het geval zijn (kunnen we ons nauwelijks voorstellen), dan zien we wel weer verder.

Luna Azul blijft de komende tijd vaarklaar voor een verdere ontdekking van de Zee van Cortes. Nieuwe uitdagingen genoeg, zelfs nog na het bereiken van onze recente mijlpaal.

We verheugen ons voorlopig op de La Paz ontdekkingstocht. Morgen naar school voor de Spaanse les. Natuurlijk zitten we niet samen in één klasje. Wordt vervolgd!

La Paz, Baja California, Mexico 2012_4 La Paz, Baja California, Mexico 2012_5 La Paz, Baja California, Mexico 2012_6

 

Meer in deze categorie: « Winter in La Paz WegWijzer »
U bevindt zich hier: Start Dagboeken La Prueba