WeAreSailing

Font Size

Profile

Customize

Dagboeken

maandag, 17 december 2012 05:38

Adios 2012

La Paz, Baja California, Mexico

LaDotje is gezond en wel ontslagen uit het ‘St. Bob Inflatable Hospital’. Ze is genezen van haar inwendige lekkages. Voor het repareren daarvan is ze helemaal gesloopt. Het resultaat mag er wezen. Ze is nu de schoonheid van het La Paz Dinghy Dock: de aanlegplaats van de bijboten! Met haar genezing maakt ze hopelijk ook een einde aan een jaar van onverklaarbare lekkages. Bert heeft er -vooral in de motorkamer- zijn handen vol aan gehad.

2012 Een jaar lang Mexico. De tijd is omgevlogen. We voltooiden ons rondje Zee van Cortes en ankerden op vijftig plaatsen die allemaal mooi, mooier en misschien wel het allermooiste van Baja California waren. Dat laatste weten we niet zeker omdat we nog niet eens de helft hebben gezien. Past de andere helft in ons logboek van 2013? We sluiten niets uit.

Na zes jaar hopen we eindelijk weer eens de winterse feestdagen in NL te vieren met familie en vrienden. We landen 19 december op Schiphol. Dat is precies op tijd om iedereen even te zien. Als we de oude Mexicaanse Maya’s moeten geloven is dat twee dagen later onmogelijk. Gelukkig houden ze er een andere kalender op na.

Adios 2012. We wensen jullie prettige feestdagen en een gelukkig & gezond 2013!

We zijn er weer in januari.

La Paz, Baja California, Mexico 2012_4 La Paz, Baja California, Mexico 2012_2

La Paz, Baja California, Mexico 2012_3 La Paz, Baja California, Mexico 2012_1

 

 

U bevindt zich hier: Start Dagboeken Adios 2012