WeAreSailing

Font Size

Profile

Customize

Dagboeken

woensdag, 21 november 2012 18:05

Honeymoon Cove

Puerto Escondido, Baja California, Mexico

Nog 100 mijl te gaan naar La Paz: de eindbestemming van ons rondje Zee van Cortes. Daar kunnen we morgen zijn, als we willen. Maar we willen niet. We gaan naar Honeymoon Cove op Isla Danzante (= danseiland). Voor deze bestemming hebben we een goede reden.

Voor het vertrek naar Mexico zijn we getrouwd. Dat was voornamelijk om administratieve redenen zodat het onder andere mogelijk zou zijn om overal ter wereld te kunnen trouwen zoals we dat echt wensen. Na dertig jaar samenleven is een boterbriefje niet meer nodig. Een trouwfeest wel!

Tot nu toe hebben we bij de organisatie van dit feest wat tegenslag gehad. Het zal er ooit wel van komen. Dat weten we zeker. Jullie zijn van harte welkom. Nu gaan we op huwelijksreis! Nog tien mijl te gaan naar Honeymoon Cove voor een Private Party.

Er zal een radiostilte volgen zoals dat hoort bij zulke tripjes. We zijn daarom alleen bereikbaar op Sailmail en via sms op de satelliettelefoon. Meld je aan voor een dagboekupdate op deze pagina onder de kalender. Krijg je automatisch bericht als we weer in de lucht zijn.  

 

 

 

Meer in deze categorie: « Nooit Meer Huilen Weer Boven Water »
U bevindt zich hier: Start Dagboeken Honeymoon Cove