WeAreSailing

Font Size

Profile

Customize

Dagboeken

dinsdag, 09 september 2014 08:11

Pauze

Uturoa, Raiatea, Frans Polynesië

We zoeken een kade op voor de ontmanteling van Luna Azul. Voor het vouwen en opbergen van de zeilen is veel ruimte nodig. Als deze zware klus geklaard is beginnen we aan de volgende werkzaamheden die horen bij schoon schip maken. Dat vereist een goede planning zodat we elkaar niet voor de voeten lopen.

Frans Polynesie 2014_74 Frans Polynesie 2014_75

Uiteindelijk wordt Luna Azul  handmatig en daarna met behulp van een kar en een tractor uit het water getrokken. Spannend! Daar staat ze dan tussen vele collega’s voor een welverdiende pauze van zes maanden. We gaan er vanuit dat we haar goed verzorgd achterlaten: de binnenboel wordt regelmatig schoongemaakt en gecontroleerd en ze staat hopelijk stevig op haar schragen. We zullen haar missen.

Frans Polynesie 2014_76 Frans Polynesie 2014_77

Het komende halve jaar gaan we in NL aan het werk en buigen we ons over de route 2015. Daarbij laten we ons verrassen door onze eigen inspirerende ideeën. Wordt het bijvoorbeeld Sydney, Japan, Indonesië of Hawaï en Canada? Vooralsnog zouden we het echt niet weten.

We nemen even afscheid van jullie. Kijk af en toe eens op de site voor nieuwe foto’s en actualiteiten. We zijn ook te volgen via Twitter: @MarionErmers of meld je aan voor updates op de dagboekenpagina.

Nana. Misschien tot ziens in NL.

 

Meer in deze categorie: « Tot Ziens in Ergens Warm Welkom »
U bevindt zich hier: Start Dagboeken Pauze